DMS 76 Paring Knife Japonský nôž na porcovanie
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porciovane kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie.
DMS PASTRY KNIFE 205 nôž na pečivo.
Japonský nôž na pečivo má charakteristickú dlhú zúbkovaná čepeľ. Vďaka tomuto pílkovému ostriu ľahko nakrája aj veľmi chrumkavý chlieb alebo bagetu bez stláčania striedky a drvenia kôrky.
DMS 203 Chef Knife Japonský univerzálny kuchársky nôž
Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na zeleniny krájanie mäsa, rýb.
DMS 178 Santoku Knife Japonský nôž Santoku
Japonský nôž Santoku je určený predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japončine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb.
Cleaver Japonský sekací nôž DMS 165
Japonský kuchynský sekáčik patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a má v kuchyni mnohonásobné využitie.
DMS 126 je Japonský nôž na krájanie ovocia a zeleniny
Nôž ako sa vraví: "Do voza i do koča." Atraktívny zjav Skilled Hunter upúta každého. Lesklá čepeľ s anatomicky dizajnovanou rukoväťou ulahodí nejednému priaznivcovi loveckých nožov.