DMS 76 Paring Knife Japonský nôž na porcovanie
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porciovane kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie.
DMS 76 Paring Knife Japonský nôž na porcovanie
Nože vyrobené zvarovou technológiou v 70 vrstvách zlúčili mäkkú oceľ VG 2 a tvrdú oceľ VG 10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti - extrémnu tvrdosť a dlhú životnosť.
Dodávateľ materiálov pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.
Rukoväť nožov pochádza z javorového dreva a je upravená metódou KEBONY. Táto technológia vyvinutá v Nórsku je patentovaným procesom, ktorý bez škodlivých látok a toxínov zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a rukoväti dodá nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj sýtu hnedú farbu.
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porciovane kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie.
Dĺžka čepele : 10.5 cm
Dĺžka rukoväte : 10 cm
Oceľ : damašková 70 vrstiev
Typ ocele : VG2-VG10
Hmotnosť : 489 g
Materiál čepele | VG-10 - (Takefu) Japonsko - 59-61 HRC -Tradičná japonská oceľ, známa aj ako „zlatý štandard“. Výberom noža z tejto ocele určite nič nepokazíte a v posledných rokoch je táto oceľ cenovo naozaj dobre dostupná. |
Dĺžka čepele | 105 mm |
Celková dĺžka | 205 mm |
Podobné produkty


Cleaver Japonský sekací nôž DMS 165


DMS 178 Santoku Knife Japonský nôž Santoku


DMS 203 Chef Knife Japonský univerzálny kuchársky nôž


DMS PASTRY KNIFE 205 nôž na pečivo.

