DMS 76 Paring Knife Japonský nôž na porcovanie
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porciovane kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie.
DMS 76 Paring Knife Japonský nôž na porcovanie
Nože vyrobené zvarovou technológiou v 70 vrstvách zlúčili mäkkú oceľ VG 2 a tvrdú oceľ VG 10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti - extrémnu tvrdosť a dlhú životnosť.
Dodávateľ materiálov pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.
Rukoväť nožov pochádza z javorového dreva a je upravená metódou KEBONY. Táto technológia vyvinutá v Nórsku je patentovaným procesom, ktorý bez škodlivých látok a toxínov zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a rukoväti dodá nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj sýtu hnedú farbu.
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porciovane kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie.
Dĺžka čepele : 10.5 cm
Dĺžka rukoväte : 10 cm
Oceľ : damašková 70 vrstiev
Typ ocele : VG2-VG10
Hmotnosť : 489 g
Materiál čepele | VG-10 - (Takefu) Japonsko - 59-61 HRC -Tradičná japonská oceľ, známa aj ako „zlatý štandard“. Výberom noža z tejto ocele určite nič nepokazíte a v posledných rokoch je táto oceľ cenovo naozaj dobre dostupná. |
Dĺžka čepele | 105 mm |
Celková dĺžka | 205 mm |
Podobné produkty


Cleaver Knife Japonský sekací nôž DMS 165


DMS 178 Santoku Knife Japonský nôž Santoku


DMS 203 Chef Knife Japonský univerzálny kuchársky nôž


DMS PASTRY KNIFE 205 nôž na pečivo.

