DMS 76 Paring Knife Japonský nôž na porcovanie

0.00 € s DPH 0.00 € bez DPH

Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porcovanie kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie.

DMS 76 Paring Knife Japonský nôž na porcovanie

  • Nože vyrobené zvarovou technológiou v 70 vrstvách zlúčili mäkkú oceľ VG 2 a tvrdú oceľ VG 10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti - extrémnu tvrdosť a dlhú životnosť.
  • Dodávateľ materiálov pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.
  • Rukoväť nožov pochádza z javorového dreva a je upravená metódou KEBONY. Táto technológia vyvinutá v Nórsku je patentovaným procesom, ktorý bez škodlivých látok a toxínov zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a rukoväti dodá nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj sýtu hnedu farbu.

Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porcovanie kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie.

Celková dĺžka noža : 20.5 cm
Dĺžka čepele : 10.5 cm
Dĺžka rukoväte : 10 cm
Oceľ : damašková 70 vrstiev
Typ ocele : VG2-VG10
Hmotnosť :
489 g

Materiál čepele VG-10 - (Takefu) Japonsko - 59-61 HRC -Tradičná japonská oceľ, známa aj ako „zlatý štandard“. Výberom noža z tejto ocele určite nič nepokazíte a v posledných rokoch je táto oceľ cenovo naozaj dobre dostupná.
Dĺžka čepele 10.5 cm mm
Celková dĺžka 20.5 cm mm

Podobné produkty

DOPRAVA ZDARMA

Pri nákupe nad 90€

Garancia vrátenia

Do 14 dní od nákupu

Zákaznícka podpora

od 10:00 do 17:00