Japonský univerzálny kuchársky nôž DMS 203 Chef Knife

150.00 € s DPH 125.00 € bez DPH

Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na zeleniny krájanie mäsa, rýb.

DMS 203 Chef Knife Japonský univerzálny kuchársky nôž.

Nože vyrobené zvarovou technológiou v 70 vrstvách zlúčili mäkkú oceľ VG 2 a tvrdú oceľ VG 10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti - extrémnu tvrdosť a dlhú životnosť.Dodávateľ materiálov pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.Rukoväť nožov pochádza z javorového dreva a je upravená metódou KEBONY. Táto technológia vyvinutá v Nórsku je patentovaným procesom, ktorý bez škodlivých látok a toxínov zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a rukoväti dodá nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj sýtu hnedú farbu.

Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na krájanie mäsa, rýb a zeleniny.

  • Celková dĺžka noža : 33.5 cm
  • Dĺžka čepele: 20.5 cm
  • Dĺžka rukoväte : 12.5 cm
  • Typ ocele: damašková 70 vrstiev VG10 - VG2




Materiál čepele VG-10 - (Takefu) Japonsko - 59-61 HRC -Tradičná japonská oceľ, známa aj ako „zlatý štandard“. Výberom noža z tejto ocele určite nič nepokazíte a v posledných rokoch je táto oceľ cenovo naozaj dobre dostupná.
Dĺžka čepele 205 mm
Celková dĺžka 335 mm
Materiál rukoväte Javorové drevo
Dĺžka rukoväte 130 mm
Materiál púzdra Drevená Kazeta
Povrchová úprava čepele Damašková
Personalizované gravírovanie Na objednávku

Podobné produkty

DOPRAVA ZDARMA

Pri nákupe nad 51€

Garancia výmeny tovaru za iný tovar pri nesppokojnosti

Do 20 dní od nákupu

Zákaznícka podpora

od 10:00 do 16:00 mailom -supernozebratislava@gmail.com