Zoznam produktov výrobcu Tojiro

Japonská nožiarska firma Tojiro sídli v prefektúre Niigata a kuchynské nože vyrába už od roku 1955.

Kuchynské nože Tojiro sú kombináciou tradičných japonských techník používaných už stovky rokov pri výrobe nožov a mečov a moderné pokročilé technológie dnešných nožiarov.

Séria japonských kuchynských nožov Tojiro DP je obľúbená pre svoje čepele z 3-vrstvovej ocele, ktorá zaručuje úžasnú ostrosť po dlhú dobu. Táto rada kuchynských nožov Tojiro patrí medzi nože s tzv. Sendvičovou oceľou. Znamená to, že v strede čepele je použitá vysoko kvalitná oceľ VG-10 , ktorá je obložená vonkajšou odolnou vrstvou z nerezovej ocele. Táto kombinácia poskytuje užívateľovi najlepšie využitie vlastností oboch ocelí. Veľkou výhodou je, že takýto nôž nekoroduje tak ľahko, ako väčšina nožov z uhlíkovej ocele. Oceľ v jadre čepele má tvrdosť 60 ° Rockwella, ostrie je brúsené v uhle 9 ° až 12 ° a poskytuje tak ostrosť podobnú skalpelu. Každý nôž je ručne dokončený skúsenými nožiarmi.

Tojiro ponúka tiež sériu kuchynských nožov v tradičnom japonskom štýle s použitím 63-vrstvovej damaškovej ocele. Čepeľ kovaná z mnohých vrstiev ocele je oproti tradičnej uhlíkovej oceli vysoko odolná proti korózii a vyznačuje sa vynikajúcou trvanlivosťou a húževnatosťou. Tieto nože môžu byť vďaka špeciálnemu kovaniu brúsené v extrémne ostrom uhle a získajú tak neprekonateľnú dlhodobú ostrosť. Tieto nože v sebe spájajú to najlepšie zo západného moderného štýlu výroby nožov, kde je kladený dôraz na komfortné úžitkové vlastnosti noža a krásy japonskej tradičnej výroby. 

Kuchynské nože Tojiro sú výbornou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ten najlepší kuchynský nôž v pomere ceny a kvality. Značka Tojiro vás prekvapí výborným spracovaním a materiálmi za priaznivú cenu.

Kuchynské nože Tojiro sú kombináciou tradičných japonských techník používaných už stovky rokov pri výrobe nožov a mečov a moderné pokročilé technológie dnešných nožiarov.


Séria japonských kuchynských nožov Tojiro DP je obľúbená pre svoje čepele z 3-vrstvovej ocele, ktorá zaručuje úžasnú ostrosť po dlhú dobu. Táto rada kuchynských nožov Tojiro patrí medzi nože s tzv. Sendvičovou oceľou. Znamená to, že v strede čepele je použitá vysoko kvalitná oceľ VG-10 , ktorá je obložená vonkajšou odolnou vrstvou z nerezovej ocele. Táto kombinácia poskytuje užívateľovi najlepšie využitie vlastností oboch ocelí. Veľkou výhodou je, že takýto nôž nekoroduje tak ľahko, ako väčšina nožov z uhlíkovej ocele. Oceľ v jadre čepele má tvrdosť 60 ° Rockwella, ostrie je brúsené v uhle 9 ° až 12 ° a poskytuje tak ostrosť podobnú skalpelu. Každý nôž je ručne dokončený skúsenými nožiarmi.


Tojiro ponúka tiež sériu kuchynských nožov v tradičnom japonskom štýle s použitím 63-vrstvovej damaškovej ocele. Čepeľ kovaná z mnohých vrstiev ocele je oproti tradičnej uhlíkovej oceli vysoko odolná proti korózii a vyznačuje sa vynikajúcou trvanlivosťou a húževnatosťou. Tieto nože môžu byť vďaka špeciálnemu kovaniu brúsené v extrémne ostrom uhle a získajú tak neprekonateľnú dlhodobú ostrosť. Tieto nože v sebe spájajú to najlepšie zo západného moderného štýlu výroby nožov, kde je kladený dôraz na komfortné úžitkové vlastnosti noža a krásy japonskej tradičnej výroby. 


Kuchynské nože Tojiro sú výbornou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ten najlepší kuchynský nôž v pomere ceny a kvality. Značka Tojiro vás prekvapí výborným spracovaním a materiálmi za priaznivú cenu.


Viac